Over
Als kleine meid was ik (3 maart 1981) het gelukkigst met pen en papier. Verhalen schrijven. Kantjes vol. Lezen deed ik ook veel, maar regelmatig gaf ik er halverwege mijn eigen draai aan en werd een nieuw verhaal geboren. Later, bij het kiezen van een opleiding, wist ik: het wordt HBO-Journalistiek of HBO-Communicatie. Het werd Communicatie. Een brede opleiding, maar ik had naast schrijven dan ook een brede interesse.

Ervaring
In 2005 studeerde ik af met twee afstudeerprofielen op zak. Ik kon gelijk aan de slag en werkte in verschillende communicatiefuncties bij zowel commerciƫle als non-profit organisaties. Ook had ik vrijwillige functies in met name online communicatie.

Ik heb jarenlange ervaring als (staf)adviseur, maar weet uitvoerend ook van aanpakken. Orde scheppen, het mensen makkelijk maken en ze iets meegeven: mijn ding! Die brede interesse heb ik nog steeds en in combinatie met mijn ervaring maakt mij dat breed inzetbaar.

Eigen communicatie- en tekstbureau
In oktober 2015 startte ik mijn eigen communicatie- en tekstbureau. Na tien jaar in loondienst had ik sterk de drang om op eigen benen te staan, te zoeken naar nieuwe werkomgevingen en uitdagingen. Bij verschillende organisaties mijn stijl van werken toepassen: open, flexibel, verantwoordelijk, gestructureerd en met Groningse nuchterheid.

Inmiddels werkte ik voor verschillende opdrachtgevers. Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact met me op.