Over
Ik werk zoals ik leef. Open, sensitief, empathisch. Ik voel snel aan wat er speelt en maak dat bespreekbaar. Samen kijken wat nodig is om iets voor elkaar te krijgen. Vrienden en collega’s voelen geen drempel om naar me toe te komen, en dat vind ik een groot goed. Ik word blij van verbinden, luisteren, adviseren, content maken en soms gewoon even zitten om daarna weer volle vaart verder te gaan.

Verder ben ik trotse moeder van Nina (2012), ga ik -zonder Corona- veel festivals af, kan ik sowieso niet zonder muziek en ben ik ontzettend passief sportief (lees: ik support veel). Wél ben ik actief trainer/coach van het voetbalteam van mijn dochter.

Ervaring
Doen waar je talent en energie zit: dat zorgt voor het beste resultaat. Want blije mensen of teams zijn de toegevoegde waarde voor jouw opdracht of organisatie. Vind ik.

Na vele jaren werkervaring voel ik ook steeds duidelijker waar ik blij van word: interne communicatie, employer branding, arbeidsmarktcommunicatie, (digitale) dienstverlening. Maar ook van aandacht en energie geven aan goede eigenschappen, talenten en sterkten van anderen. Oh, en schrijven is wel echt mijn ding.

Ik luister, signaleer, voel aan én maak situaties bespreekbaar om samen verder te komen. Zonder drempels, eerlijk en open.
Sparren?
Neem dan contact met me op.